Posodobljena enota za pranje Form Wash (2nd Gen)

Formlabs ponosno predstavlja prihod druge generacije avtomatske pralne enote za namizne tiskalnike Form Wash (2nd Gen). Nova enota omogoča hitrejše in bolj zanesljivo pranje izdelkov, ne glede na uporabljen medij. Form Wash (2nd Gen) je kompatibilen z najnovejšim Formlabs SLA namiznim tiskalnikom Form 4, kot tudi s tiskalniki Form 2 in Form 3/B/+. Natisnjene izdelke lahko perete skupaj s platformo ali pa jih odstranite s platforme in perete v namenski pralni košarici.

Značilnosti Form Wash (2nd Gen):

  • Temeljito mešanje: Impeler Form Wash učinkovito meša čistilni medij in tako očisti vsak kotiček delov.
  • Nastavljivi nosilci za tiskalne plošče: Dele prestavite naravnost iz tiskalnika Form 4 v Form Wash; ostanejo lahko na tiskalni platformi ali pa jih je mogoče odstraniti in položiti v namensko košarico. Nosilce je mogoče prilagoditi tudi tako, da se prilagajajo tiskalnim platformam Form 2/Form 3.
  • Avtomatiziran cikel pranja: Ko je pranje končano, Form Wash samodejno dvigne dele iz čistilnega medija.
  • Velika prostornina: Form Wash (2nd Gen) lahko sprejme do 14,4 litra IPA ali TPM
  • Prilagodljivost: Glede na velikost tiskanih izdelkov lahko nastavite višino nosilcev tiskalne platforme, da uporabite le toliko čistilnega medija, kot je potrebno.

Primerjava med pralnimi enotami Formlabs

Za več informacij o Formlabs ponudbi, lahko obiščete našo spletno stran. Ali pa nas kontaktirajte na info@ib-caddy.si ali telefonsko številko 01 566 12 55.