Novosti v 3DEXPERIENCE DraftSight R2024x FD03

Zadnja 3DEXPERIENCE DraftSight-a, R2024x FD03 posodobitev, nam prinaša nekaj odličnih izboljšav, ki nam prihranijo čas in omogočajo, da lahko hitreje dostopamo do Bookmarkov, s tem pa zagotovijo da ostanemo organizirani.

Ste navdušeni nad Bookmarki oz. zaznamki? Osebno mislim, da so odlični, uporabljam jih redno za organizacijo datotek na 3DEXPERIENCE platformi.

Možnost serijskega shranjevanja datotek v zaznamke – ostanite organizirani tako, da shranite več datotek v zaznamke.

Sedaj imate pri shranjevanju datotek na 3DEXPERIENCE platformo z uporabo funkcije serijskega shranjevanja (»Batch Save«) možnost shraniti datoteke v predhodno ustvarjen zaznamek.

To vam omogoča lažjo organizacijo datotek na platformi in boljši pregled nad datotekami.

Dostopajte do zaznamkov preko Open Dialog okna – hitrejši dostop do vaših datotek in zaznamkov.

Še ena novost vam omogoča, da lahko hitreje kot kdaj koli dostopate do zaznamkov preko menija Open Dialog.

Na svojem računalniku lahko enostavno odprete nedavno odprto vsebino s pomočjo raziskovalca, na 3DEXPERIENCE platformi vam je to omogočeno z uporabo 3DSearch, sedaj pa lahko odprete tudi zaznamke z novo funkcijo »Bookmarks«.

Pred posodobitvijo bi morali odpreti platformo, poiskati datoteko, ki je bila shranjena v zaznamek, nato pa povleči in spustiti datoteko v delovno okno, da bi jo odprli. Zdaj pa je dostop na dosegu roke.

Ta izboljšava velja za 3DEXPERIENCE DraftSight Professional, Premium, Mechanical in Collaborative Designer za DraftSight.

This image has an empty alt attribute; its file name is accessbookmarksthroughopendialogaug132420.png

Če si želite ogledati te izboljšave, obiščite skupnost na 3DSWYM TUKAJ.

Še niste povezani na oblak?

Ponujamo več enostavnih rešitev, ki ustrezajo vašim potrebam. Bodisi s 3DEXPERIENCE DraftSight ali Collaborative Designer for DraftSight. Oba se namestita lokalno in združujeta vašo izbrano 2D CAD rešitev, DraftSight, s 3DEXPERIENCE platformo. Tako lahko dostopate do sodelovanja v realnem času in zmogljivosti upravljanja podatkov.

Če menite, da bi vam rešitve v 3DEXPERIENCE DraftSight ali Collaborative Designer for DraftSight lahko pomagale, prosim kontaktirajte IB-CADDY na info@ib-caddy.com ali na 01 566 12 55.

VIR: https://blogs.solidworks.com/solidworksblog/2024/08/whats-new-in-3dexperience-draftsight-r2024x-fd03.html